OM SCAD

OM SMEDEGAARD CAD-SERVICE

Idéen og mit mål med Smedegaard CAD-Service er, at arbejde freelance for virksomheder, der i perioder har behov for hjælp til udarbejdelse af dokumentation, projektassistance eller til andre administrative opgaver.


Smedegaard CAD-Service skal skabe værdi for mine kunder. Jeg tager ejerskab i forhold til hver enkelt opgave – nøjagtig som hvis det var et projekt jeg selv stod i spidsen for.


Gennem min uddannelse og mine erfaringer ved jeg hvor vigtigt det er for succes med et projekt, at det bliver udført i rette tid, til aftalt pris og i den aftalte kvalitet. Når jeg løser en opgave, bliver den udført i høj kvalitet, da det for mig som person er vigtigt, at jeg ikke skal gå på kompromis. Jeg prioriterer et godt samarbejde og en god dialog samt tilstræber, at hver opgave ikke er en enkeltstående leverance, men et varigt samarbejde.


Ingen opgave er for lille eller stor at spørge om assistance til. Så lad os tage en uforpligtende snak om muligheder for et samarbejde.

JETTE ALICE SMEDEGAARD JENSEN


Jeg bor i Fredericia med min familie, og her har jeg også mit hjemmekontor - dog har jeg hele Danmark som min arbejdsplads.


Kommer du forbi mit kontor, er der altid kaffe og te på kanden eller en kold vand i køleskabet.


Med mere end 30 års erfaring fra forskellige virksomheder og forskellige funktioner inden for forskellige nicher i el-branchen har jeg med min nysgerrighed fået opbygget en god portion viden – både teknisk og administrativt. 


Værdier som jeg vægter højt og står inde for, inkluderer:

Samarbejde – Ærlighed – Troværdighed – Loyalitet –

Integritet – Empati - Stabilitet

TEKNISK ASSISTENT


Elteknisk linje på Odense Tekniske Skole: Har givet mig den tekniske basisviden om udarbejdelse af dokumentation.

PROJEKTLEDERUDDANNELSE


Fredericia – Middelfart Handelsskole (IBC): Har introduceret mig til værktøjer og viden om at drive et projekt.

LEAN-LEDELSE


VIA Horsens: Har givet mig forståelse for at gøre tingene simple og let tilgængelige, således man ikke bruger unødig tid på ting der ikke skaber værdi – enten i det daglige arbejde eller økonomisk.